Sifra zet wel even wat neer. Ze straalt zoveel rust uit en stevigheid, ondanks haar tengere postuur. De sjamanistische ingang was voor mij zeer welkom. Heel fijn om te werken met het medicijnwiel, de spirits, de voorouders. Wat me raakt in Sifra is dat ze haar jaartraining lééft. De training is wie zij is. De training is bezield met haar ziel. Sifra woont in haar onderste chakra’s en daar word ik heel blij van. Ze is in mijn ogen lekker no-nonsense en daar word ik ook blij van, maar bovenal wijs, rauw, authentiek. Als ze haar drum pakt en gaat zingen gaan bij mij de tranen stromen en gaat er in mij iets open. Zij is het instrument en ze brengt mij in contact met mijn vergeten weten. Ze weet het in mij aan te boren omdat ze hierin een kanaal is. Haar bevlogenheid raakt me. Alles mag gezegd, gevoeld, aangeraakt. Het is veilig. En we zijn een afspiegeling van het collectief dus niks is persoonlijk. Deze visie leeft zij als geen ander en deze wijsheid heb ik echt van haar mogen leren. Ik hou van deze vrouw omdat ze zo écht is en ik kan iedereen die het thema seksualiteit wil onderzoeken en hierin wil helen in de diepere lagen, een training bij Sifra aanraden.

Alexandra Rakeman