Kies je training

De jaartrainingen zijn de belangrijkste manier voor ons om onze kennis door te geven.

Wij, Sifra en Ronald,  geven ieder seizoen van september tot mei, verschillende jaartrainingen. Een gemengde jaartraining, die geven we samen, een jaartraining voor vrouwen, door Sifra en een jaartraining voor mannen door Ronald. Daarnaast geven we nog een aantal losse workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. We worden hierin altijd geassisteerd door verschillende bekwame mensen die verbonden zijn met ons en met het werk.

Opbouw van onze trainingen

Onze trainingen hebben een vaste opbouw en daarbinnen veranderen we en passen we aan, zodat het per groep, jaar of moment klopt. We werken vanuit de verschillende disciplines en starten elke trainingsdag in de cirkel. We nemen de tijd de cirkel te openen, aan te komen, een korte deelronde te doen en de windrichtingen op te roepen. Daarna volgt beweging om het lichaam op te warmen, trillen, dansen of masseren.

Daarnaast werken we met de stem en vormen trancereizen meer dan eens een onderdeel van de training. In de middag doen we de uitgebreidere oefeningen, een gezamenlijk ritueel of oefenen we in groepjes. Afhankelijk van het thema van dat moment. Op deze manier werken we op meerdere lagen van het bewustzijn. We ronden af in de cirkel, doen een laatste korte deelronde en bedanken alle krachten die ons helpen dit werk te doen en vragen om een goeie integratie.

Ons geliefde gereedschap

Sjamanisme: Geeft de trainingen de bedding, de dragende steunende kracht, een beschermende cirkel, waar binnen wij kunnen werken.
Tantra en Taoïsme: Geven ons tools en handvaten om te werken met seksualiteit.
Systemic rituals: Geven ons de mogelijkheid persoonlijk werk te doen in verbinding met het grote geheel.
NLP: Geeft structuren waarbinnen bepaalde processen duidelijker en inzichtelijker worden.
Maanstanden: Geeft binnen de vrouwentrainingen de mogelijkheid het ritme van hun lichaam af te stemmen met het ritme van de maan.