Kennis maken

We geven een aantal korte kennismakingsworkshops en we geven workshops op verschillende zomerfestivals, je kunt een afspraak maken voor een telefonisch of skipe gesprek of voor een kennismakingssessie, dit laatste kan vooral fijn zijn als je met je partner wilt komen en je partner ziet het niet zitten, dan kan kennis komen maken helpen een beslissing te nemen.

Tijdens een kennismakingsworkshop doen we een aantal oefeningen en rituelen die we ook tijdens de training doen, we vertellen over ons werk en er is ruimte voor vragen. Kleding blijft aan en je kunt rustig alleen komen, deze workshops zijn meestal voor mannen en vrouwen, ook als je bv de vrouwentraining wilt doen, kun je meedoen met deze dag.

Praktisch

Ja dat kan je kun in 1,2 of 3 delen betalen.
Zie de website.

Als we op deze diepgaande manier met elkaar werken, is het fijn om nergens meer naar toe te hoeven en op de locatie waar we zijn in bed te rollen en ook weer zo uit bed te stappen en op plaats van bestemming te zijn. Verder is het prettig om elkaar ook tussendoor tegen te komen en een praatje te maken.

Voor ons is wat we onderwijzen een manier van leven. Zoals we ook in ons dagelijks leven onze omgeving onderhouden, doen we dat ook op de trainingen. Met elkaar gaan we in proces en met elkaar houden we de plek schoon en leefbaar, iedereen draagt bij aan alle aspecten. Corvee heet bij ons dan ook werkmeditatie.

Training aanbod

We hebben gemerkt dat het een meerwaarde heeft om specifiek huiswerk op te geven dat je als stel goed thuis kunt oefenen met elkaar. Het is een uitdaging om samen een seksuele transformatie te ondergaan. Als singel kun je natuurlijk ook oefenen met een oefenpartner, het is prima als je iemand vindt die met jouw de training wil doen en die het commitment maakt om gedurende de tijd van de training samen te oefenen. Je kunt dus als gelegenheidspartners deelnemen. Verder is het zo ontstaan dat zich steeds meer stellen aanmelden.

Iedere man en iedere vrouw is anders, collectief echter worstelen veel vrouwen met vrouwendingen en mannen met mannendingen. Hoe meer we als man onze mannelijke kant mogen ontwikkelen en leven, hoe makkelijker we ook om kunnen gaan met onze vrouwelijke kant en met vrouwen en andersom geld dat ook voor vrouwen.

Uit ervaring blijkt dat het makkelijker is om werkelijk iets te veranderen als je een seizoen lang regelmatig bijeenkomsten hebt, huiswerkopdrachten mee krijgt en elkaar tussendoor ontmoet. Op deze manier wordt je uitgedaagd om het geleerde steeds opnieuw te integreren in je dagelijks leven.

Vragen over seksualiteit

Ja dat leer je zeker, er zijn eindeloos veel soorten orgasmes, als je niet meer doelgericht bezig bent met het krijgen van een piekorgasme, komt er ruimte voor vele andere sensaties en vele andere orgasmes.

Ja, als je altijd zin hebt in seks het kan zijn dat er fysiek sprake is van overspanning rond het bekkengebied. Het kan ook zijn dat er diepgewortelde overtuigingen zijn die dit probleem in stand houden. We kijken op diverse lagen.

Als je pijn hebt bij het vrijen is de kans is groot dat we daar wat aan kunnen doen, we werken op allerlei manieren aan het vergroten van het bewustzijn rond het bekkenbodemgebied. Je krijgt daardoor ook steeds meer gevoel en leert wanneer je neigt tot overspanning en wanneer juist tot onderspanning, je leert op een gezonde manier ontspannen en tegelijkertijd krachtiger te worden.

Heb je geen zin meer in seks? Als je bij ons een training gaat volgen, werk je aan het op stroom brengen van de levensenergie, je seksuele gevoelens zullen vanzelf weer wakker worden en je seksualiteit zal weer gaan stromen.

Je kan zeker iets doen aan vroegtijdige ejaculatie, er zijn verschillende manieren om te oefenen in het verlengen van de tijd voor de ejaculatie of zelfs helemaal te stoppen met de ejaculatie. Vaak is het een samenspel tussen partners, beiden kunnen technieken leren die vooral gaan over meer ontspanning brengen.

Wat moet of mag?

No sorry, we do everything in Dutch, maybe in the future that will change.

Kan ik ook meedoen als homo of lesbienne?

De trainingen zijn voor iedereen, we onderzoeken met elkaar het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf en in de ander. De trainingen voor stellen, zijn net zo goed geschikt voor homo stellen.

Je hoeft niets bij ons, er zijn oefeningen waarbij je naakt kunt gaan maar ten alle tijden is het aan jouwzelf of dat voor jouw klopt. Wij ondersteunen iedere beslissing daarin en hebben geen vooropgestelde bedoelingen. Het belangrijkst is dat je trouw blijft aan wat voor jouw klopt.