26 februari 2018 Lief hart! Het spijt me zo, dat ik je genegeerd heb, verwaarloosd heb, gesloten heb. Welkom lief hart! Bevroren hart, gepantserd hart, gewapend, beschermd, verhard hart! Kloppend gevoelig, liefdevol en oh zo gekwetste hart, vertrapt hart, gebroken hart. Welkom hart! Als jij zichtbaar en voelbaar aanwezig kan zijn, als jij mag stromen, mag geven en ontvangen. Als jij er bij mag zijn, bij woede, verdriet, liefde en bij angst, als jij kwetsbaar mag zijn, als jij moedig en dapper mee mag doen met alles wat er te doen is! Dan zal je mij veranderen, dan zal ik liefdevoller worden en nog liefdevoller! Dan zal de wereld om me heen me liefdevoller voorkomen, omdat jij liefde stroomt. Omdat ik dan de wereld zelf meer lief heb! Lief hart! Ik zal jouw altijd meenemen, je altijd vragen naar jouw mening! Lief hart, ik leg mijn handen op mijn borst en luister naar je! Ik noem je, roep je, nodig je uit te smelten, te verzachten, te stromen! En bedank je, voor je oneindige liefde!