Vanuit vele verschillende culturen wordt er gewerkt met de helende werking van stenen eieren in de vagina. De taoïsten werken met het jade ei en vanuit de tantra wordt er met het rozenkwarts ei gewerkt. In Zuid Amerika zijn er volkeren die rituelen hebben met het obsidiaan ei. En wellicht wordt er op nog veel meer plekken met andere stenen op andere manieren gewerkt. Die kennis is verloren gegaan nadat deze een tijd lang in het geheim is door gegeven.

Concrete informatie

Tijdens deze dag gaan we werken met de stenen eieren. Alles over de vagina, de baarmoeder, hoe en waarom de eieren te gebruiken, wanneer wel en wanneer niet, hoe ze te onderhouden, te reinigen, welke touwtjes en waarom etc. Er wordt veel informatie gegeven, er kunnen vragen gesteld worden en we geven de tijd en mogelijkheid om eventueel de eieren in te brengen. Dit gebeurd onder een dekentje. Je hebt dus privacy. De kleding blijft aan tijdens deze dag.

Energetische oefeningen

Er wordt behandeld hoe het lichaam wakker te maken, doorstroming op gang te brengen. De eieren kunnen hun werk alleen doen als het kundalini kanaal open is en als de energie door kan stromen. Helemaal van het stuitje, langs de ruggenwervels, naar de kruin en weer terug.

Trancereizen en rituelen

De uitdaging is om de kennis weer op te halen, door trancereizen en rituelen, delen en experimenteren. Hiermee geven wij onszelf en elkaar de mogelijkheid opnieuw gebruik te gaan maken van deze oeroude technieken. Natuurlijk delen we ook de kennis die nog volop beschikbaar is vanuit Healing Tao en Tantra.

Heilige vrouwelijke seksualiteit

We creëren een rituele setting, vanuit het idee dat onze vrouwelijke seksualiteit magisch en heilig is. We kunnen ons magisch zijn als vrouwen optimaal vieren en leven. Onze zielsessentie en liefde de wereld in brengen, zodat onze vrouwelijke seksualiteit mag stromen en er mag zijn.

Momenteel is er nog geen data en ruimte gepland, wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de Nieuwsbrief