Ik heb vandaag een ontzettend warme, liefdevolle externe en interne de-armoring mogen ontvangen. Er is de laatste tijd wat onrust geweest over tantrische masseurs die grenzen overschreden hebben. Zelf heb ik tot vandaag steeds voor vrouwelijke geefsters gekozen, omdat ik me lange tijd niet helemaal op mijn gemak voelde bij mannelijke gevers. Omdat ik zelf zo’n fijne ervaring gehad heb en dat iedereen gun die dit wil, wil ik daarom graag een lovende referentie geven aan Ronald die echt een space weet te creëren met zijn energie en intentie, waar ik binnen no-time in ontspanning en overgave kon komen. Ik heb hem als stevig, zachtaardig, recht-door-zee en zeer kundig ervaren. Voor iedere vrouw die het verlangen naar een de-armoring of tantrische massage door een man verlangt, maar dit misschien ook wel weer te spannend vind, kan ik hem echt met een gerust hart aanraden.

Birgitte