Als het gaat over mijn seksualiteit voel ik mij het meest aangetrokken tot het woord queer. Deze term wordt gebruikt voor en door mensen die zichzelf niet willen identificeren met een vaststaande gender of seksuele oriëntatie. De Native Americans noemen mensen zoals ik: two-spirit.

Ik hou ervan om vrij te bewegen tussen de verschillende polen. Vaak voel ik mannelijk, maar regelmatig voel ik mij ook vrouwelijk, bijvoorbeeld als ik dans. Meestal voel ik mij seksueel aangetrokken tot mannen, maar soms is daar opeens een seksuele vonk tussen mij en een vrouw of iemand met een andere genderidentiteit.

Ik vind het daarnaast ook leuk om op avontuur te gaan in de mogelijkheden van mijn seksuele landschap en relatievormen. Ik geniet van zachte aanraking en verstilde seks en tegelijkertijd vind ik het ook spannend om de donkere uithoeken van mijn seksuele verlangens te verkennen in diverse kink/BDSM vormen. Ik heb een vaste relatie met mijn partner en tegelijkertijd leef ik mijn seksualiteit met velen en ontdek ik mijn mogelijkheden en grenzen op het gebied van polyamorie.

Geboren in een Orthodox Christelijk gezin is het belichaamd leven van deze vrije seksualiteit geen vanzelfsprekendheid. Het was hard werken om hier te komen en dat is het vaak nog steeds. Tegelijkertijd ben ik dankbaar voor de connectie met de spiritualiteit die ik heb meegekregen en later ook vanuit andere stromingen heb onderzocht en beoefend. In de ontmoeting tussen de krachten van spiritualiteit en seksualiteit voel ik mij het meest levend.

Als assistent in de training probeer ik door mijn rustige aanwezigheid bij te dragen aan de gronding en veiligheid binnen de groep, tegelijkertijd moedig ik je aan om je grenzen te verkennen en op ontdekkingstocht te gaan in je eigen seksuele landschap.

Ik ben beschikbaar voor tantramassages in Nieuwegein. De sessie is 1,5 uur en kost 150 euro.

Voor meer informatie mail Pieter