Ik ben in het dagelijkse leven maatschappelijk werker. Mijn ouders hebben mij vanuit de Christelijke traditie geleerd mijn spiritualiteit uitsluitend te verbinden met God de vader in de hemel. Omdat ik mijn seksualiteit vooral met mannen beleef vroegen mijn ouders mij om mijn seksualiteit op te geven. Tegen die stroom in ben ik toch mijn seks gaan leven. In 2018 kreeg ik een relatie met mijn huidige partner met wie ik samenwoon.

In de zomer van 2020 heb ik Dennis ontmoet die mij leerde mijn spiritualiteit te verbinden met mijn seksualiteit. Zo kon mijn lichaam zijn gronding vinden in moeder aarde. Dennis en ik hebben een tantra-relatie, daarnaast ben ik zijn muze voor zijn beeldhouwwerk. Ik bleek ondertussen dus een polyamoureuze weg te zijn ingeslagen. De slagschaduw van mijn seksualiteit onderzoek ik in allerlei vormen van kink/BDSM.

Het leven geeft mij alles wat ik nodig heb om te ontwikkelen. Mijn ontwikkeling liep vanuit het Christendom, via Osho en Jan Geurts naar de Magie van seksualiteit. Ik heb in 2021/2022 praktisch geassisteerd in de jaartraining. Dat bleek goed bij me te passen. Ik ben nu dus verder in opleiding. Ik wilde als kind Indiaan worden. Via de magie van seksualiteit, wat zijn fundament in het sjamanisme heeft, krijgt dit verlangen vorm. Zo komt alles samen.