Al sinds ik me kan herinneren ben ik in alle gaten en hoeken van mijn uiterlijke en innerlijke wereld op ontdekkingsreis hoe de verbinding tussen kosmos en de aarde verloopt,  in mij, en tussen ons als mensen. Hoe de niet met het oog waarneembare wereld en de waarneembare wereld  samenvloeien, hoe we als mensen afgesneden raken van onze eigenheid, onze kracht en onze kwetsbaarheid en deze weer kunnen terug kunnen halen.

De Maancirkel is voor mij een visoen wat werkelijkheid werd doordat Sifra het verlangen uitsprak wat ik diep van binnen voelde. Het is een essentiele bron van kracht en verbinding om helemaal te zijn, te ontdekken wie ik ben in de bedding van liefde en begrip van gelijkgestemde zusters op hun eigen dappere en gelijke weg.

Ik ben ontzettend dankbaar, geniet met volle teugen en voel me volledig tot bloei komen bij het assisteren van de vrouwencirkels. Wat ervaar ik het als een rijkdom om elkaar te mogen ont-moeten precies zoals we zijn en de kracht en pracht van deze kwetsbaarheid volledig te omarmen.