Januari 2020 Mijn vagina is de poort.
Ze wordt omkranst door mijn lippen, mijn binnenste lippen en mijn buitenste lippen. Mijn vagina is een poort, als je haar betreedt, betreedt je mij, raak je mij, ze kan zich volledig voor jouw openen, vrijwillig en in verbinding. Je zult dan niet alleen haar natte gewillige aanwezigheid ervaren maar je zult haar kracht voelen. Als zij in verbinding is, met mijn baarmoeder, als mijn baarmoeder mee mag doen als ik jouw ontvang, dan zal jij met jouw penis, als je bij mij binnen komt en mijn baarmoedermond raakt, recht in mijn hart komen. Als ik je zo ontvang, dan zal je me diep in mijn hart raken en het kan zijn, dat ik me dan aan je ga hechten, zo diep heb je me geraakt.
Als jij net zo verbonden en aanwezig bent als ik, jouw penis met jouw hart, in al zijn gevoeligheid, dan kun je me voelen op een manier die voorbij gaat aan fysieke wrijving of fysieke aanraking. Je zult orkaankracht ervaren, je zult sidderen en trillen en in vuur en vlam gezet worden. Mijn baarmoedermond zendt stoten van energie uit die je nog nooit beleefd hebt. Je zult gedisciplineerd en toegewijd zijn, zodat je je zaadlozingen kan controleren. Want je hebt al lang ervaren, dat de zaadlozing, die eerst alles leek, niets is vergeleken bij alles wat er te ervaren valt als je mijn diepte betreedt.
Je zult angsten overwinnen, schaamte en schuld zal je tegenkomen. Je zult huilen in mijn armen en me smeken om vergeving, voor al die keren, dat je me hebt gesexualiseerd, dat je me hebt gekleineerd, me gebruikt hebt voor je eigen genot en al die keren dat je me niet ten volle kon zien. En ik zal je zien, je rauw, je diepe verdriet over alles waar je verward over was, wat je niet wist en niet kon weten! Ik zal je ontvangen en ik zal je zeggen dat ik het zelf ook niet meer wist, dat ik mezelf en mijn kracht ook was verloren, dat ik mezelf eindelijk opnieuw heb uitgevonden. En samen zullen we huilen en zullen we puur door het te erkennen, dat stuk transformeren. Zodat we samen een diep thuiskomen kunnen ervaren en je me zonder schuld en schaamte hard en lang en eindeloos mag nemen, we zullen de diepte in zakken, de eindeloze diepten van mijn baarmoeder, we zullen het vallen ervaren, de overgave, de ontspanning, we zullen samen verdwijnen in de kosmische tunnel. En we begrijpen, we herinneren, dat het niet alleen over ons gaat. Dat we de liefde op deze manier bedrijven, voor alle vrouwen, voor alle mannen. Voor het collectief, voor heling. Dat we zo bijdragen aan verbinding in de afscheiding! Ik verwelkom jouw mijn liefste en jouw alleen.