Oktober 2020 Ik ben geen wetenschapper, geen onderzoeksjournalist, ik ben geen advocaat of rechter en ik zit niet bij de politie. Maar ik geloof jouw! Ik geloof jouw als je je verhalen verteld! Ik geloof je als je verteld over misbruik, ontvoeringen, ondergrondse sex rituelen, gewelddadige sex magie, mensen met capen, martel praktijken! Baby offers, gezangen, pedofielen, brainwash acties! Ik geloof je! Ook als de sporen niet meer te achterhalen zijn, als je verhalen warrig en onsamenhangend zijn geloof ik jouw! Ik luister naar je! Ik zal je niet wegzetten! Ik luister! Sommigen noemen mij en zij die zijn zoals ik, heksen. Wij hebben je gedroomd, wij hebben je gevoeld! Wij hebben ervaren, wat er binnen kwam aan verschrikkelijke energie, tijdens onze magische bijeenkomsten waarin we werken met licht en liefde en met de magische vrouwelijke seksualiteit en onze baarmoeders, waarin we ons open stellen om te transformeren. Er zijn momenten geweest, dat we onze eigen pijn en de pijn van onze voormoeders, de pijn van het verketterd zijn, en van het verbrand worden, getransformeerd hadden, de ruimte schoon, de liefde weer stromend. Onze harten en sexualiteit weer liefdevol verbonden en dat er dan iets anders zichtbaar werd, zo smerig! Zo heftig! En ik wilde zeggen dat het voorbij is en dat we er vrij van zijn maar ik ervoer het anders… Geschrokken sprak ik de woorden: ‘Het is nog gaande’. Ik kon het niet duiden, we konden er alleen maar mee zijn en bidden dat ‘het’ of ‘je’ tevoorschijn zou komen! Het is/ was er en we zagen je! We zien je! We voelden je! We voelen je! We ervaren en dromen wat jij niet kunt verwoorden! Dus nu je verhaal naar buiten komt, verwelkomen we je! Nemen we je in onze armen, we houden je vast en we huilen jouw tranen, we uiten de woede voor je! We bewaken de ruimte om jouw heen! En we geloven je! En we steunen al die genen die al zo lang bezig zijn om dit onrecht naar het licht te brengen! Het gaat nu snel! Omdat het niet meer onderdrukt kan blijven, omdat er te veel licht op schijnt! Het is Nu! Nu dienen we te kijken naar dat wat voor vele ogen te gruwelijk is! En zo kan het geheeld! Zetten we het in het licht! Bevrijding!