Sifra 19-02-2022 Afgelopen woensdag werd ik wakker met dikke vette griep verschijnselen, spierpijn in mijn hele lichaam, keelpijn en hoofdpijn, het blijkt Corona. En echt dood en doodmoe, zo lang ik op de bank lig voel ik me goed. Nu de 4e dag vandaag voel ik me ietsje beter, geen pijn meer maar die idiote vermoeidheid… dit heb ik nog nooit gevoeld, geen idee waar die van komt. Zo ziek was ik nu ook weer niet en ik rust en rust en rust. Het lijkt meer alsof het de vermoeidheid zelf is, de vermoeidheid lijkt het symptoom op zichzelf in zichzelf. De vermoeidheid is het hele ding, thee zetten moet in 2x… tussendoor pauze…
Geen enkele logische verklaring, er is geen logische reden te vinden vanuit 3D perspectief.
Oké dan zit er niks anders op dan me te openen voor de andere laag.
Ik ontspan me en iets knalt open tussen mijn oren, een hoge ijle piep laat zich horen… Een teken voor mij dat het klopt…
Ja, kijk maar vanuit die andere laag.
Ik lig op mijn zij… ik ben me super bewust van mijn ruggenwervels.
Ik volg de route met aandacht vanaf mijn stuitje omhoog een lichte trilling ontstaat in mijn onderrug. Mijn bekken beweegt, een stroom van trilling van onder naar boven, mijn nek, mijn hoofd, ik laat mijn lichaam schudden, als dans ik liggend op mijn matras…
De stem fluisterde zacht in mijn hoofd:
‘Vertrouw Sifra vertrouw!
Die transformatie is geen grap!
Laat je bewegen en vertrouw!
Calibreren, transformeren, meebewegen, overgave, loslaten, vrij maken, niets willen, niets moeten, geen zorgen, alles zal op tijd helemaal goed gaan! Geef je over! Ontspan! Rust!
Rust nu! Val, val nu!
Het is nu nodig het is nu het allerbelangrijkste, schuif je bezigheden naar voren en vertrouw! Het komt goed. Je lichaam past zich aan.’
Art: @verena_wild22
Meer van dit?
Lees: ‘Het vergeten weten.’
En binnenkort: ‘De geboorte van de nieuwe aarde.’