10-01-2022 Sifra: Het is als een tweede natuur geworden, het communiceren met spirithelpers, met gidsen, met voorouders, krachtdieren, elementen en windrichtingen.
En zijn momenten dat iets mijn aandacht vraagt of een specifieke helper mijn aandacht vraagt. Op dit moment zijn het de bomen.
Vannacht viel ik bijna in slaap en op de rand van het in slaap vallen, verschenen ze zo onontkoombaar duidelijk. Een stuk of 12 grote kale bomen, tussen de snelwegen in, ergens op een groen stuk tussen wegen die onder en boven elkaar door lopen. De bomen lieten me voelen dat ze er waren, dat ze er zijn. Ze zeiden dat ze met ons samen werken. Mensen en bomen, allemaal samen, ze dragen bij aan het verhogen van de trilling hier op aarde en hoe meer we ze aandacht geven en zien, hoe meer we contact maken, hoe sterker onze band wordt en hoe beter ze kunnen bijdragen. ‘Spreek met ons! Maak contact met ons! Raak ons aan! Verbind je met ons, bezoek en benoem ons! En wij helpen jullie, wij beschermen je, er zullen bepaalde dingen niet in je omgeving doortrillen of gebeuren. Je zult ‘opgaan’ in onze trilling en onopvallend zijn voor een trilling die daar niet in past. Je zult onzichtbaar zijn voor dat wat je niet dient en tegenkomen wat je nodig hebt.’
De bomen zijn op dit moment de helpers die ons roepen.
Kunst: @Josephine Wall #jo_wall_official
Meer van dit?
Lees: ‘Het vergeten weten.’
En binnenkort: ‘De geboorte van de nieuwe aarde.’