Algemeen

Algemeen Als je binnenkomt nemen we eerst een moment om even te praten. Daarna kun je plaats nemen op de tafel. Je kunt dan helemaal ontspannen liggen en goed doorvoelen wat doorvoelt wil worden. We doen een korte meditatie en dan een prayer. Ik drum en zing en op die manier kunnen we samen van het denken naar het innerlijk weten gaan, van het bewuste naar het onbewuste. Tegelijkertijd blijf ik je steeds uit nodigen om contact met je lichaam en je adem te bewaren.

Womb healing

Een Womb Healing of een baarmoeder heling is gericht op het doen ontwaken en helen van jouw baarmoeder. Ook als je baarmoeder volledig of gedeeltelijk is weg gehaald, blijk je er wel degelijk nog verbinding mee te kunnen maken. De baarmoeder blijkt een veel grotere rol bij onze vrouwelijke seksualiteit te spelen dan velen van ons wisten. Als wij vrouwen in contact staan met de kracht en de wijsheid van onze baarmoeder, voelen we ons meer gegrond, meer aanwezig, zelfverzekerder en vrouwelijker.

Voorouder healing

Het kan zijn dat er dingen in je leven gebeuren die te maken hebben met onopgelost trauma van voorouders. Het kan zijn dat je steeds in de zelfde moeilijke situaties terecht komt en niet begrijpt waarom, het kan dat er dan iets geheeld wil worden wat nog steeds niet geheeld is. Jij kunt dat doen, in dit leven, door terug te gaan naar de wortel of de oorzaak, het zien en doorvoelen daarvan kan al genoeg zijn.

Soul Retrival

Het terug halen van verloren zielendelen. Delen van ons die zich verstopt hebben, kindsdelen, vorige levens, paralellen levens, alles wat tot onze ziel behoord en verdrongen is. Alles wat bij ons hoort en wij om wat voor reden dan ook niet kunnen leven, kan zich weer bij ons voegen. Als vanzelf zal het zich aandienen. Via de sessie, het ritueel, de reis die we maken, zal het zichzelf laten zien, de herinnering, de pijnlijkheid er van, kunnen doorvoelt en de kracht er van zal zich weer bij je voegen. Je zult direct meer bezieling ervaren.

Sessies voor koppels

Je komt samen met je partner en jullie benoemen wat jullie thema is, waar jullie naar verlangen en waar jullie tegen aan lopen. Ik help jullie bij je eigen innerlijke waarheid te komen en die naar de ander te verwoorden. Naast het denken, maak je contact met je hart en je seksualiteit en kijken we waar het stagneert en waar het stroomt. Ook neem ik jullie mee naar de meer intuïtieve laag van het innerlijk weten en ik laat jullie ervaren hoe het voelt om zonder oordeel naar elkaar te luisteren. Hierdoor ontstaat er vaak direct ontspanning en ruimte, dit leidt tot meer helderheid. Ik ga er vanuit dat jullie relatie in verbinding staat met jullie ouders en voorouders, jullie zijn door wat jullie samen tegenkomen, ook de thema’s van jullie familie lijnen aan het uitwerken. Ik help jullie daar meer bewustzijn over en zicht op te krijgen, zodat jullie samen vanuit liefde kunnen kijken naar dat wat gezien, gevoeld en benoemd wil worden. Ik geef jullie ook oefeningen mee, zodat je samen direct in beweging kan komen.

Een sessie duurt anderhalf uur en kost €120 individueel en voor koppels kost het €160  Neem contact op met Sifra om een sessie te boeken