Als je heel wilt zijn, één geheel, dan kan ik je Ronald van harte aanbevelen. Ronald heeft mij een de-armouring sessie gegeven die me nog lang bij zal blijven en waar ik erg dankbaar voor ben. Ik voelde me onmiddellijk veilig en rustig bij hem. Hij heeft een enorme liefdevolle stevige mannelijke uitstraling. Hij staat voor wat hij zegt en doet. Mede hierdoor kon ik helemaal meegaan en opgaan in de sessie en in overgave laten gebeuren wat er geraakt werd en geuit wilde worden.

Ik ben verbaasd over de diepte, de heftigheid en de pijn die voelbaar en aanwezig was tijdens de sessie. Ronald was steeds dichtbij, voelbaar aanwezig, zacht bij de emoties, hard bij de blokkades. Ik heb al heel wat losgelaten in de loop van de tijd, maar Ronald wist feilloos de nog aanwezige blokkades op te sporen en door zijn aanraking los te maken. Voel me nu, een paar dagen later een beetje beurs, maar vooral licht en vrolijk en nog meer gecenterd.

Anne