Je introtalk met kopje thee was heel helder en zorgde voor een heel ontspannen sfeer. Ik voelde me meteen vertrouwd en veilig. Je behandelkamer was perfect ingericht, energetisch zeer schoon, mooi altaar en fijn dat je daar iets over vertelde. Juiste muziekkeuze en optimale geluidskwaliteit. Ik voelde me echt welkom, ontspannen en zeer vertrouwd. Fijn dat je even ging bidden. Dit is voor mij belangrijk. Je betrokkenheid, je vaardigheid, je afgestemdheid, je liefde en je inzet, zorgden ervoor dat ik kon breken en dat er wederom iets in mij is gebeurd waardoor ik weer dichter bij mijn wezenlijke zijn ben gekomen. Ronald ik wil je heel hartelijk bedanken voor deze ervaring. Ik had al gehoord dat je een bijzondere gave hebt en wat ben ik blij dat ik dit nu zelf heb mogen ervaren. Dit is precies  waar jouw gave voor bedoeld is. Ik heb één en al congruentie ervaren. Dat betekent voor mij dat alles wat je deed kloppend was en energetisch was afgestemd. Je bent een bijzondere man.

Elles