De dagen na de massage voelde ik me in het geheel niet goed. Afwezig, weinig energie, stroperig, erg in mezelf gekeerd en loodzwaar. Ik kan niet herleiden wat het was dat me dwars zat of wat je hebt ‘losgepulkt’. Het maakt ook niets uit. Na een dag of tien begon het weg te trekken en kwam mijn oude energie weer boven, maar nu in alle sterkte. Sindsdien voel ik me sterk, zelfbewust en energiek. Ik sta in m’n kracht, kan meer aan, ervaar meer rust en ben emotioneel meer in balans en vooral sterker met mezelf verbonden en in tevredenheid met hoe en wat er is. En dat voelt heel goed! Ook dat ik op het moment geen vaste relatie heb is nu helemaal oké, daar heb ik eerder wel verdriet om gehad. Nu voel ik me helemaal heel, met of zonder partner. Fijn dat je op m’n pad bent gekomen, en ik kom over een tijdje graag nog eens.

Ada