Ik heb nu twee sessies de-armouring gedaan bij Ronald. Beide sessies waren voor mij zeer heftig en emotioneel. Ik had blokkades in het lichaam en die waren zeer pijnlijk. Ik bemerkte dat deze blokkades eigenlijk psychisch waren. Ronald heeft mij zeer goed en liefdevol door deze heftige sessies heen geleid. Hij is open en eerlijk, zonder oordeel, waardoor het makkelijk is voor mij om mijn verhaal aan hem te vertellen. Het klikte meteen.

Door deze twee sessies ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik heb weer vertrouwen gekregen in het leven. Deze was ik kwijtgeraakt mede door nare jeugdervaringen en foute partnerkeuzes. Mijn seksuele energie was tot het nul punt gezakt. Ik ben nu op de juiste weg dankzij deze twee sessies bij Ronald. Ik voel de energie weer stromen door mijn lichaam. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik de beslissing genomen hebt om de-armouring sessies bij Ronald te doen. De-armouring is niet makkelijk, maar als je echt de bokkades in geest en lichaam wil doorbreken is dit de juiste weg. Dankjewel Ronald!