Lastig in woorden te vangen maar de de-armouring sessie v Ronald was één grote verrijkende (trance) reis. Vooral vanuit de voor mij zo belangrijke sfeer van veiligheid en vertrouwen die Ronald wist te creëren kon ik stukje bij beetje mn mind, overtuigingen en conditioneringen laten gaan en ervaren, vooral vóelen wat er te voelen was in mn lijf.

En daar kwam ik dus spanningen tegen, blokkades, oude pijnen. Door de liefdevolle aanraking en stille bemoediging van Ronald, durfde ik steeds meer naar deze stukken te ademen en losten ze op. Stukje bij beetje ontspande ik, ontstond er ruimte in mijn lijf om mij-zelf te voelen, mijn eigen ik, mn levensenergie, mn kracht, mn vrouwelijkheid, mijn sexualiteit, dat was waanzinnig en genieten! Door de integere en vakkundige wijze waarop Ronald begeleidt, ben ik weer n stapje dichter bij liefde voor mezelf, mijn eigen kracht en mijn plek en innerlijk weten.

Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren en vormt weer n prachtige herinnering in mijn schatkist!

Lieve groet,
Esmeralda