Ik was al een tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling, energiewerk en tantra en merkte dat ik het gevoel had tegen blokkades aan te lopen. 

Blokkades waar ik wel min of meer bewustzijn op had, maar die desondanks wel bleven zitten waar ze zaten. Toen ik hoorde van de-armouring resoneerde dat sterk bij mij: door fysieke aanwezigheid blokkades in beweging krijgen. Ik ben op zoek gegaan naar goede begeleiding hierin. Ik vond het nog niet makkelijk om op basis van websites een gevoel te krijgen van wat een -voor mij- geschikte bodyworker zou zijn. Wel wist ik dat ik dit met een man wilde aangaan. Via Google kwam ik terecht bij Ronald en voelde een ja op basis van de website en een aantal filmpjes op YouTube. 

Wat mij erg aanspreekt in de aanpak van Ronald is de combinatie tussen sjamanisme, energiewerk en de-armouring. Daarnaast werkt voor mij de combinatie tussen mannelijke kracht en focus aan de ene kant en uitnodigende liefdevolle zachtheid aan de andere kant erg openend. Door de sessies heen heb ik kunnen voelen dat mijn bekkengebied zich steeds verder heeft geopend, de seksuele energie meer is gaan stromen door mijn lijf heen, en ik me meer gegrond voel. 

 

jivan