Dank je wel voor het prachtige cadeau; het boek van Sifra!!

Met veel plezier en herkenning heb ik het mogen lezen en beleven. Ik kon weer voelen dat ik mijn leven en manier van denken, sinds een aantal jaar heb onderdrukt omdat ik maar eens ‘volwassen en gewoon’ moest gaan doen en misschien ook wel door het plaatsen van de spiraal. Dit heeft mij afgestompt mijn seksuele zin en genot afgenomen… (Dank Ronald voor de tip deze eruit te laten halen! Er zijn nog wat hormonale schommelingen, maar ik voel me nu al een stuk vrijer en heb weer meer zin in seksuele verbinding/het leven!)
Mijn seksuele energie is weer gaan stromen en ben ik volledig in acceptatie gekomen met dat ik altijd al zo ben geweest en dat gewoon is wie ik ben! Hoe graag ik het voor de buitenwereld ook wilde, ik ‘gedij’ niet in een maatschappelijk politiek correct leven (dit wist ik natuurlijk al, maar zo fijn om herkenning te lezen!!! Dank u dank u ;))

Ook heeft het mijn missie, wat ik al voelde en al mee bezig was, nog even bevestigd en zelfs bekrachtigd! Ik voel veel dankbaarheid voor wat jullie hiermee (en met de de-armouring natuurlijk) in mij verder in beweging hebben gebracht!

Een hele diepe buiging voor jullie en jullie gedeelde visie die jullie samen de wereld in mogen brengen. Ik wens dat veel mensen middels dit boek, jullie behandelingen en alle andere wegen/helers die zich aandienen op dit tantrische en Sisterhood-pad, voor heling en acceptatie in zowel de man als de vrouw en naar elkaar gaat brengen, om in volledige overgave en vrijheid te kunnen leven.

Heel erg veel liefs!!!! ❤️

Inge xxx