Een aantal dagen geleden kocht ik een cadeau voor mezelf. Het boek ‘Het vergeten weten’ van Sifra Nooter. Samenvattend in 1 woord: WOW! Dit boek helpt mij verder thuiskomen in mijn vrouwenlichaam, her-inneren welke Wijsheid ik en wij Vrouwen in ons dragen, hoe ik mijn Godin mag leven en mag gaan staan in mijn Grootsheid. En ja, natuurlijk gaat het over Sisterhood en hoe wij vrouwen elkaar kunnen steunen op ons Pad om in volle vrijheid te leven. Ongeacht wat de buitenwereld ervan denkt, welke collectieve overtuigingen en patronen er aan ons kleven van voorouders & maatschappij en welke projecties mensen ook op ons afvuren. Dank je wel Sifra! Voor dit prachtige magische geschenk wat je via dit boek (en je trainingen) geeft aan de Wereld.

Sumaya Femke
* p.s. niet alleen een aanrader voor vrouwen