Door de tantrische massage/de-armouring sessies met Ronald voel ik de – vrijgekomen -energie weer door mijn lichaam stromen. Daar waar het eerst hard was en vast zat, is het nu veel zachter, soepel en stroomt het weer. Het is mede door de liefdevolle aanraking van Ronald dat ik mij weer steeds beter ga voelen over mijzelf en nog meer liefde voor mezelf ervaar. Ik geniet, voel me sexy en mooi en ik straal, wat een magnetisch effect genereert.

Dit gevoel van geluk door deze tantrische sessies, gun ik iedereen. Ieder mens heeft het recht om gelukkig te zijn en door deze liefdevolle aanraking vind je als vanzelf het geluk in jezelf terug. Ik zou het dan ook een ieder aan willen raden. Volgens mij is er niemand bij wie je je veiliger kan voelen dan bij Ronald, in alle openheid is hij er helemaal voor je. Hij geeft je echt de aandacht, zonder enig oordeel, alleen dat al is heel bijzonder en maakt dat hij zo goed is in wat hij doet. Hij weet van nature waar hij je ‘moet’ aanraken en wat hij op dat moment ‘moet’ doen zodat uiteindelijk jij jezelf kunt helen. De-armouring sessies zijn pittig en emotioneel. Maar als je jezelf helemaal kunt overgeven, geef je jezelf een heel groot geschenk.

Betty