Wat heb ik me thuis gevoeld in de vrouwen jaartraining bij Sifra, ik voelde  een oer verlangen en een heel groot JA om deze groep te volgen.

Sifra , met haar drum en haar magische zinnen bracht mij in ongekende dieptes, oude grotten , in de jungle waar de oude wijze vrouwen op mij wachtten, waar oude delen onder oude stenen weer tevoorschijn kwamen, die weer bij me kwamen. Waar velden voelbaar werden, velden van onze voormoeders, velden van de maanvrouwen, velden van innerlijke meisjes. Velden van afgescheiden zijn en velden van eenheid en verbinding werden neergezet , en altijd werd het bewustzijn uitgenodigd om aanwezig te zijn,  zelf de velden te verkennen en te voelen hoe het voelt en welke stap je wilt zetten. Prachtig prachtig  wat heeft het me vervuld en gevoed.

En de verbinding met het sisterveld is zo helend en groots, het heeft me op een diepe laag verbonden met mijn wortels en met de wortels van alle vrouwen, dit was zo oud en nieuw voor mij . Ik ben intens dankbaar voor deze helende reis en het grootse cadeau wat ik heb ontvangen.  Met liefde AHEEEE

Rikta