Hey Ronald,
Ik wil je even iets teruggeven over mijn de-armouringsessie.
Ten eerste heb ik de sessie zelf als heel fijn ervaren. Je communiceert heel duidelijk wat er gaat gebeuren en ik voelde mij heel erg veilig tijdens de sessie.
Zoals ik tijdens de sessie al aan gaf; Fijn om eens zo’n sessie van een sterke man te ontvangen. Weer een hele andere ervaring dan van een vrouw.
De externe de-armouring vond ik heftig, echt intens, pijnlijk soms, maar ook bevrijdend door de hoeveelheid energie die er ging stromen.
Alleen al dat was echt een reis op zich.

Door de hevigheid van de externe de-armouring zag ik een beetje op tegen de interne de-armouring. Toen ik dit aangaf heb je daar heel mooi op aangepast en het interne deel was vooral heel fijn en bevrijdend.
Ik vond dat je ontzettend gevoelig en zacht te werk ging. Heel erg fijn, aangezien dit nog redelijk onbekend en zeer gevoelig gebied is.

Waanzinnig om op deze manier te ervaren hoe (sexuele) energie door mijn lichaam kan stromen. Dat was echt een totaal nieuwe ervaring. Vanuit zoveel ontspanning. Dat is echt iets dat ik mee wil nemen. De totale ontspanning die ik voelde in mijn penis en de subtiliteit van de energie die daar doorheen stroomde is echt hoe ik vaker sexuele energie wil ervaren. Ook voelde het kanaal in mijn ruggengraat helemaal open en heb ik nog dagen daarna gevoeld hoe eenvoudig energie zich hier doorheen kon bewegen.

Het is lastig aan te geven hoe ik de dagen daarna heb ervaren tov ‘normaal’ aangezien we enkele dagen later naar lowlands en het tantra festival gingen. Dus dan wordt je toch een beetje opgeslokt. over het algemeen voel ik mij wel erg lekker in mijn vel, krachtig en zelfverzekerd sinds de sessie. Heel fijn.

Bedankt voor de waanzinnige ervaring.

groet,
Sjoerd den Daas