Allereerst vond ik het fijn met je te spreken en dat je de structuur van de massage even kort uitlegde voordat we naar je massage ruimte gingen. Door je uitleg, je stem en je rust voelde Ik me direct veilig en vertrouwd in jou bijzijn wat voor mij belangrijk is om me helemaal over te kunnen geven. De ruimte was zowel fysiek als energetisch schoon en lekker warm. Ook de muziek was precies goed afgestemd op de reis die ik onder jouw handen aan het maken was. Vanaf het moment dat je me aanraakte voelde ik je professionaliteit en betrokkenheid. Wauhhh ik kom me helemaal overgeven en mee laten gaan in de flow van de massage. Het was alsof ik een reis maakte, alsof ik droomde dat ik me helemaal liet sturen. Alle controle liet ik los en daar ging ik dan. Emoties en sensaties wisselden elkaar af en alles kon ik en mocht ik in jou bijzijn verwelkomen. Ik heb de massage als heel helend ervaren. Dank voor deze bijzondere reis die ik onder jou leiding mocht maken.

warme groet,
Suzanne