• Ben je al lang samen en mis je de sprankeling van het begin?
 • Ben je elkaar een beetje uit het oog verloren?
 • Is er wat sleur gekomen waar eerst enthousiasme was?
 • Voel je heel veel liefde voor je partner maar kun je dat niet goed communiceren?
 • Of misschien kun je de liefde zelfs niet meer goed voelen?
 • Verlang je naar meer levendigheid met je partner?
 • Een liefde die gezien mag worden, die stroomt, diepgang en totale bevrediging in de seksualiteit?
 • Weet je niet meer zo goed hoe dat ook al weer was?
 • Of heb je het gevoel dat je het eigenlijk nooit hebt geweten en voel je schaamte naar je partner over jouw seksuele verlangens?
 • Wil je opnieuw met je partner het contact aangaan?
 • Als het ware opnieuw beginnen?
 • Of wil je gewoon wat meer diepgang en zoek je inspiratie en voel je dat er meer mogelijk is?

Welkom Lovers

Samen genieten, samen in eindeloze dieptes vallen en grote hoogtes bereiken.
Samen spelen, delen, openen, huilen en lachen, samen in proces, samen vechten en rusten.
Samen steeds opnieuw begrijpen dat je elkaars spiegel bent, elkaars leermeester, elkaars grootste uitdaging, grootste liefde, grootste oefening.
Wie je ziet ben je zelf.

Als het gaat om het de-conditioneren van je seksualiteit is dat natuurlijk prachtig en krachtig om met je geliefde of je levenspartner te oefenen. Dat vraagt van jullie allebei commitment en toewijding. Je zult allebei tegen dingen aanlopen, jullie worden uitgedaagd open en eerlijk te zijn naar elkaar en je te laten zien. Binnen de seksualiteit zijn wij op haar aller kwetsbaarst. Als we verliefd zijn, overkomt ons die openheid, die sprankeling maar als die verliefdheid voorbij is, kruipen we weer makkelijk in onze schulp en verdwijnen we in het leven van alle dag.

Wat gaan we doen

- De jaartraining bestaat uit 6 dagen en 3 weekenden verdeeld over 9 maanden. De weekenden beginnen op vrijdagavond om 19.30 en eindigen zondag rond 17.00 uur. Ze hebben een avond en een ochtend programma en zijn intern. De 6 losse dagen zijn van 10.30 tot 17.00 uur.

- Elke maand is er een bijeenkomst. Na iedere bijeenkomst krijgen jullie huiswerkmeditaties mee. Deze meditaties zijn oefeningen die je met elkaar samen doet. We hebben hier bewust voor gekozen, op deze manier hebben jullie tijd om het geleerde per keer, toe te passen in het dagelijks leven en blijvend meer diepgang, kwetsbaarheid en intimiteit in je relatie te brengen.

- Er wordt van jullie gevraagd minimaal 1 uur per week en later ook nog 1 sessie van 1 tot 3 uur per maand, te besteden aan elkaar en het huiswerk, dit kan oplopen. Het is een uitdaging om afspraken met elkaar te maken over wanneer en wat te oefenen, daar tijd voor te nemen en aandacht voor te hebben.

- Eén van de opdrachten is het maken van een contract waar jullie allebei achter staan met daarin de intenties van jullie apart en van jullie samen, gedurende de 9 maanden van de training.

- Er wordt van jullie gevraagd om bepaalde gewoontes rondom het met elkaar vrijen een tijdje anders te doen zodat er ruimte komt voor een nieuwe manier.

- Voor degene die misschien al lange tijd geen seks meer hebben, zijn de oefeningen zo opgebouwd dat je stap voor stap met elkaar naar meer intimiteit kunt gaan.

We werken met

Het sjamanisme geeft de training de bedding, de dragende steunende kracht, een beschermende cirkel, waar binnen wij kunnen werken.
Tantra en Taoïsme geven veel tools en handvaten over onze seksualiteit.
Systemic rituals geven de mogelijkheid persoonlijk werk te doen in verbinding met het grote geheel.
NLP maakt dat we bepaalde onderwerpen overzichtelijk kunnen uitleggen en behandelen.

Thema’s:

Eerste dag: De kracht van de adem
De adem is als brug, en werkt als verbinding met de ziel en de fysieke wereld. Door meer in contact te komen je adem en de adem te verdiepen, kun je meer kracht en aanwezigheid gaan ervaren.

Tweede is een weekend: Kundalini
Door de trilling toe te laten, kan contractie loskomen en kan er ruimte ontstaan. Door het kanaal van het stuitje naar de kruin, kan de energie dan vrij gaan stromen en voel je meer levendigheid.

Derde dag: Schaamte
Accepteren van schaamte maakt dat schaamte kan oplossen, het erkennen van de schaamte over je lichaam en seksualiteit, maakt dat deze kan oplossen en dat je vrijer wordt.

Vierde dag: Yin-Yang
De uitdaging voor ieder van ons om deze beide kanten te mogen leven, Als je vol je mannelijke kwaliteit mag leven, kun je ook het vrouwelijke beter verwelkomen en anders om.

Vijfde is een weekend: Seksuele fantasieën
Door deze te delen en eventueel te leven, krijgen ze bestaansrecht en dat werkt helend. Het erkennen en zichtbaar maken hiervan maakt dat ze kunnen oplossen en dan kan er ruimte ontstaan voor een seksualiteit die nu, in het moment geleefd kan worden.

Zesde dag: Kashmirische massage
Het aanraken in vertraging, van alle delen van het lichaam. Hierdoor help je elkaar te verzachten, te smelten, in overgave te gaan en het hele lichaam te gaan voelen, ervaren en bewonen en in een diepe ontspanning te zakken.

Zevende dag: Pelvic release
Door aandacht naar het bekken te brengen ontstaat ontspanning en een diepe volledige aanwezigheid en daardoor meer kracht en energie in je dagelijks leven, bij alles wat je doet.

Achtste dag: Controle en Overgave
Oefenen in totaal in de overgave gaan en daarin de leegte tegenkomen, oplossen en nieuwe inzichten krijgen en een nieuwe weg in te slaan.

Negende is een weekend: Integratie en verlangen
Verlangen kan genoeg zijn in zichzelf, zonder dat het ingewilligd wordt, vaak zijn we zo teleurgesteld in krijgen wat we verlangen, dat we gestopt zijn te verlangen. Je verlangens weer toe eigenen geeft je een diep gevoel van vervulling.

Magie van seksualiteit voor stellen

Venwoude

Locatie: Venwoude

Deze bestaat uit 3 weekenden vanaf vrijdagavond 19.30 tot zondagmiddag 17.00 met overnachtingen. Deze staan al gepland op Venwoude. De 6 losse zondagen zijn van 10.30 tot 17.00 uur. De locatie voor de losse zondagen is: Dorpshuis "de Kern" Overtoom 15, 1901 EW Castricum

zondag 30 sept (Castricum)
26-28 oktober 2018 (weekend op Venwoude)
zondag 25 november( Castricum)
zondag 6 januari (Castricum)
25-27 januari 2019 (weekend op Venwoude)
zondag 3 maart (Castricum)
zondag 14 april (Castricum)
17-19 mei 2019 (weekend op Venwoude)
zondag 16 juni (Castricum

Jouw investering: €1800 per persoon(inclusief €300 voor de maaltijden op Venwoude)
Extra: Overnachtingen betaal je apart bij Venwoude.
€20 pp per weekend: 2 nachten in de slaapzaal/ tent of camper
€65 pp per weekend: 2 nachten voor een 2p kamer
€86 per weekend is 2 nachten voor een 1p kamer

Kennismakingsgesprek live op afspraak.
Mail Sifra

Of kom naar de kennismakingsworkshop of ontmoet ons op een van de zomerfestivals.

Kennismakings workshop Zondag 3 juni 2018 Studio7

Workshop van 10.30 tot 13.00 voor vrouwen
Van 14.00 tot 16.30 voor mannen en vrouwen
Studio Seven Nassaustraat 7
Kosten: €30 (Contant meenemen)

Direct aanmelden

Festivals

In de zomer gaan we naar buiten en vieren het heerlijke zomerseizoen met broeders en zusters en zielsverwanten. We  voelen ons verbonden met verschillende festivals waar we workshops geven:

https://iinnga.wixsite.com/naturalhigh 10 mei (Sifra)
www.wildemanfestival.nl 11 t/m 13 mei 2018 (Ronald)
http://www.tantrafestival.be  12 mei 2018 (Sifra en Ronald)
http://www.loreleifestival.nl lente 8 t/m 10 juni 2018 (Sifra)
www.hierosgamosfestival.nl  5 t/m 8 juli 2018 (Sifra en Ronald)
www.loreleifestival.nl 21 t/m 26 augustus 2018 (Sifra)
www.openupgroup.nl  25 t/m 28 juli 2018 (Sifra en Ronald)