• Hoe kun je als man in je eigen kracht blijven staan.
 • Hoe zet je begeerte om in inspiratie?
 • Hoe breng je verbinding tussen je penis en je hart?
 • Kies je voor porno of ga je voor contact?
 • Hoe is jouw relatie met betrekking tot vrouwen?
 • Hoe is jouw relatie met betrekking tot mannen?
 • Laat jij je manipuleren door vrouwen? Wat kun je hieraan doen?
 • Hoe kun je leren zien, dat wat vrouwen willen, niet altijd is wat ze aangeven?
 • Hoe kun je als man duidelijk zijn zodat je partner zich veilig voelt?

Welkom brother

Hoe kun je als man seksueel zijn en je mannelijke seksualiteit leven, zonder dat je vrouwen er mee overrompelt of ze afschrikt? Man zijn in al je mannelijkheid. Delen met een groep mannen, over verlangens, over seksualiteit, over kwetsbaarheid. Leren hoe in het moment aanwezig te zijn, zonder doel maar open voor wat er wil ontstaan. Mannen die voluit “ja” kunnen zeggen waardoor hun “nee” een echte nee kan zijn. Een nieuw pad leren bewandelen, van korte zaadlozing naar lange sessies van genot, een multi-orgastische staat. Van afgesneden seksualiteit naar seks met hartsverbinding. Deze intensieve mannentraining is bestemd voor maximaal 18 mannen.

Deze mannen wijzen niet naar de ander maar kijken naar zichzelf. Ben jij zo’n man en wil jij de uitdaging aangaan?

Brotherhood

Mannencirkels, een ver vergeten weten dat weer terugkomt in onze geheugens. Wij mannen kennen het, herinneren ons, de kracht, de bedding, het thuiskomen, het verbinden in de cirkel. Met elkaar als broeders, verwelkomen we de kracht van onze bekkens, onze ballen, onze pik onze mannelijke seksualiteit. We delen, lachen, huilen,  we rouwen, we vieren en we rusten. Iedere man een spiegel. In het delen en het verbinden zit de heling. Je bent meer dan welkom in de cirkel. En alles wat we delen, loslaten of laten zien blijft in de cirkel zodat veiligheid en vertrouwen gewaarborgd zal blijven.

Wat gaan we doen

De jaartraining ”magie van seksualiteit voor mannen” bestaat uit 12 dagen en wordt gehouden in Herberg “de Dieken” in Holten.

Met een vaste groep  werk je 9 maanden lang aan verschillende thema’s die allemaal te maken hebben met wat het betekent om man te zijn. Wat ervaar je als je je hart, je lichaam, je ballen, je pik, je mannelijke seksualiteit en je mannelijke kracht gaat leven en totaal mag gaan belichamen.

Je kiest een buddy uit de groep waar je mee kunt sparren. Hij is er voor je als je hem nodig hebt en jij bent er voor hem zowel tijdens als na de training.

Je zult een schriftelijk commitment (persoonlijke afspraken) met jezelf aangaan waar je je in ieder geval de tijdsduur van de training aan zult houden.

Tussendoor word je gevraagd om zelf met een kleinere mannencirkel bij elkaar te komen. Je krijgt gerichte oefeningen mee, zodat je kunt ervaren wat voor meerwaarde het heeft om met een cirkel mannen bij elkaar te komen. Iedere cirkel zal uiteindelijk haar eigen karakter krijgen. Maar om te beginnen, is het fijn als er een duidelijke structuur aanwezig is. Het is mooi als jou cirkel ook na de training kan blijven bestaan.

We werken met

Cirkels helpen ons meer verbonden te voelen met onszelf en de wereld om ons heen en wat het betekent om als broeders bij elkaar te komen.
Prayer geeft de training de bedding, de dragende steunende kracht, een beschermende aanwezigheid, van spirits, vaders en voorvaders, waar binnen wij kunnen werken.
Tantra geeft ons veel tools en handvaten over bewustwording, het ego, contact, aanraking en seksualiteit.
NLP(neuro linguïstisch programmeren) werkt met makkelijke en overzichtelijke structuren  waarbij communicatie met jezelf en in contact met anderen simpel en helder kan worden vertaald en indien gewenst kan worden bijgesteld.

Wat kun je verwachten

 • 1e weekend Bewustwording van jouw seksuele patronen. Seksueel openen. (Kiezen van een Buddy) Hoe en waarom doen wij de dingen die we doen en hoe kunnen wij ons gedrag beïnvloeden? Beperkende en verruimende overtuigingen.(subgroepjes vormen) persoonlijke verlangens
 • 2e weekend “Agressie” gebruiken als mannelijke kracht, drijfveer en motivatie. (inleveren en ondertekenen van jou persoonlijk commitment)Van schaamte naar openheid. Controle en overgave
 • 3e weekend Het openen en uiten van onze Seksuele fantasieën. Wie is mijn anima(innerlijke vrouw) en hoe kan zij mijn leven verrijken?
 • 4e weekend Wat heeft mijn gezin van herkomst te maken met mijn gedrag in het nu? Wat is mijn thema in contact met vrouwen en welke stappen ga ik nemen? Je mannelijke kracht leven in contact met vrouwen
 • 5e weekend Pelvic release. Integratie en evaluatie

Jaartraining magie van mannelijke seksualiteit 2018/2019

De Dieken

Locatie: De Dieken in Holten (Tussen Deventer en Almelo)

5 weekenden van vrijdag 19.30 t/m zondag 17.00

 • 12,13,14 oktober 2018
 • 7,8,9 december 2018
 • 8,9,10 februari 2019
 • 5,6,7 april 2019
 • 10,11,12 mei 2019

Jouw investering: €1800 incl. maaltijden en overnachtingen

Intake kan via Skypegesprek met Ronald Jonker(ronald.jonker66).
Telefoon: Ronald Jonker 06-30104004

Of kom naar de kennismakingsworkshop of ontmoet ons op een van de zomerfestivals.

Kennismakings workshop Zondag 3 juni 2018 Studio7

Workshop van 10.30 tot 13.00 voor vrouwen
Van 14.00 tot 16.30 voor mannen en vrouwen
Studio Seven Nassaustraat 7
Kosten: €30 (Contant meenemen)

Direct aanmelden

Festivals

In de zomer gaan we naar buiten en vieren het heerlijke zomerseizoen met broeders en zusters en zielsverwanten. We  voelen ons verbonden met verschillende festivals waar we workshops geven:

https://iinnga.wixsite.com/naturalhigh 10 mei (Sifra)
www.wildemanfestival.nl 11 t/m 13 mei 2018 (Ronald)
http://www.tantrafestival.be  12 mei 2018 (Sifra en Ronald)
http://www.loreleifestival.nl lente 8 t/m 10 juni 2018 (Sifra)
www.hierosgamosfestival.nl  5 t/m 8 juli 2018 (Sifra en Ronald)
www.loreleifestival.nl 21 t/m 26 augustus 2018 (Sifra)
www.openupgroup.nl  25 t/m 28 juli 2018 (Sifra en Ronald)