Zachte kracht. Gevoeligheid. Genieten.

Woorden die ik zes jaar geleden niet zou hebben durven gebruiken om mezelf voor te stellen.
Zou ik niet mannelijker moeten zijn? Stoerder? Krachtiger? Harder? Lang heb ik geworsteld met schaamte en onzekerheid.
Biodanza bracht me in contact met mezelf. Met mijn voelen. Mijn genieten.
En dat smaakte naar meer. Zo ging ik de Biodanza opleiding en een training bij Bart Wiegers volgen, de Reiki I en II opleiding doen en nam voor de eerste keer deel aan zowel het Wildeman festival als het Hieros Gamos festival.
Tijdens deze festivals ontmoette ik Ronald. Samen met mijn vrouw Vivi ben ik de jaartraining bij Sifra en Ronald gaan volgen. En ook daar werd ik geïnspireerd door de open manier waarop ze hun werk aanbieden. Dat past bij mij. De mannentraining van Ronald daarna was voor mij een logisch vervolg. Hierna werd ik gevraagd om de training “magie van seksualiteit” te gaan assisteren.
Er gaat iets heel krachtigs uit van mijn zachtheid weet ik nu. Ik hoef me niet groter of stoerder voor te doen dan ik ben, mijn gevoeligheid mag mee. En het bijzondere is dat ik me mannelijker voel dan ooit. Juist doordat ik erken wie ik ben.
Mijn eigen voeten en lijf voelend terwijl ik in contact ben met de ander. Ik kijk er wederom naar uit om bij Ronald en Sifra te assisteren en mijn pad verder te gaan!

 Op afspraak bied ik jou individuele Reiki healings.

Ton.Bremer@calculus.nl / 06-13567299