Hi Ronald,

Even een berichtje van mij waarin ik je wil bedanken voor de sessie van afgelopen vrijdag.

Bedankt dat ik me zo veilig mocht voelen om al mijn ‘opgeslagen emoties’ vrij te kunnen laten stromen, ik heb dit nog nooit zo meegemaakt en ik heb me ook nog niet eerder zo durven laten gaan. Nu weet ik pas echt wat ‘overgave’ betekent, ik heb het nog nooit zo gevoeld op deze manier en ik realiseer me nu pas, dat ik me totaal van mijn gevoel heb afgesneden elke keer als ik met een man op deze manier in contact kom. Het voelt zo spannend om zo eerlijk je gevoelens te kunnen laten zien en dat kon ik bij jou, ben je daar erg dankbaar voor en ik kom graag over een paar maanden terug om mijn reis te vervolgen. Dit is nog maar het begin, wat jij ook zei, stap voor stap. Ik heb al meerdere keren een de-armouring sessie gehad (met meerdere mensen erbij op een festival), maar er gebeurde nooit wat, kennelijk voelde ik me niet veilig genoeg om me echt te kunnen laten gaan, die overgave.. Wow… dank dank dank!!!

Lieve groet,

Sandra